Körning i stan

Körning i stan idag med dessa äckliga vindeln-intensiv bilar, huvva för diesel golf, jag tål dom verkligen inte. :/ 
Jag fattar inte.. Om man bromsar en bil, ska ju bilen gå saktare men inte dessa, utan dom går upp till samma tempo som innan du bromsade när du släpper bromspedalen.
Så efter dagens körning är jag mer rädd för uppkörning än teori.
Aja nu orkar jag inte snacka om det nå mer.
 
I morgonbitti ska jag gå över till Farmor och droppa nå ögondroppar på hon, och sedan får vi väl se vad som händer. Syrran skulle iaf köra mig till stan i morgon, vi ser väl om det blir tidigare än 13.50 eller om det är så att jag är där då jag ska vara där.
 
På torsdag så ryker ormarna och det stora terrariumet, så det känns skönt. :) 
Snart, snart så står lill-rummet tomt och då blire intressant och få inreda det.
 
Saknar mina hästar <3 
 
 

Inte haft blogglust.

Precis så som rubriken lyder har jag inte haft någon blogglust, det är mycket som hänt, och tiden samt intresset har inte funnits på ett tag.
 
Ankan har tagit bort Nonne, och som en självklarhet så var jag hos och med henne under den aktuella dagen, och ja att se sin bästa vän ledsen tar på en, och självklart att en fin häst som har fått vandra vidare bara det är ledsamt.
Hon är otroligt stark ändå, det hon har visat. Självklart förstår jag att hon har gråtit i timmar, men då jag har umgåtts med hon så har hon varit stark <3
 
Jag vet inte hur jag själv kommer kunna hantera det den dagen jag måste ta det beslutet ang London, får bara rysningar...
 
Det har hänt rätt så mycket på hemmafronten också, mycket beslut och funderingar som har måsta fattas. 
Vilket också gjort att jag inte velat blogga, 
Håller också på med en intensivkurs på körkortet, och haha jaa det kan man verkligen kalla intensivt.
Börjat med lärarledd teori kl 08.00 på morgon och eftersom jag har ca 5-6 mil till Vindeln så har jag ju måsta vara där hela dagen, fram till Mattias slutat. vilket är ca 17.00 men i tisdags så var jag där till 21 då vare risk 1an. :) 
 
Så Teori under hela dagen från 7.00 till 17.00 samt två körlektioner på 45 min varje dag.
Men jag har lyckats ta mej igenom de flesta faserna på mitt eget sätt, men nu har jag iaf 100% på dem, så bara jag har kört mina sista lektioner så lär dom boka in halken å sedan uppkörning och teoriprovet, 
Jag är nog mest orolig över teoriprovet, då jag inte klarar den utan att få lyssna på frågorna och svaren.
Hahaha ja jag är typ värdelös, men jag missar vad det står tydligen.
Men bara att plugga, plugga å återigen plugga.
 
 
I onsdags så lastades Yrsa Hornline på lastbilen jag hade bokat med Royal i från skellefteå, och dom åkte ifrån Linköping till Örebro där dom övernattade, sen vid 9 tiden på torsdagen så lastades hon och dom drog vidare till Gävle där hon fick komma till en box och vila i ca 2 timmar innan dom sedan drog vidare till Vännäs där dom anlände vid 20 tiden och hon lastades ut, så fint att återigen få se henne. <3 
 
Vi hade stängt av hagen med ca 10m mellan varje tråd eftersom jag inte ville dom skulle lukta på varandra i mörkret utan vänta nästan ett dygn å även se varandra i dagsljus, så vi 14 tiden på fredagen så öppnade jag upp en av tradarna, så hade dom bara en tråd emellan så dom kunde lukta och Yrsa kunde få skrika lite.
Dom verkade inte så brydda så jag öppnade även sista tråden å dom sprang iväg å "gjorde upp" Sunshine, London och Yrsa sist.
Så ser rangordningen ut :)
 
Har Longerat henne i fredags och det gick bara fint, ville som se hur hon rörde sej.
Så nu idag red jag henne också, och det gick hur bra som helst, hon var precis så som jag minns, dock visste hon vad galoppskänkel var, å det var ju kul. :)
Så nu ska vi börja jobba lite, samt så ska jag sätta henne i vagn och köra ur lite överskotts-energi, å sedan rida och köra henne regelbuntet, och se ifall vi kan kvala och få henne till start? 
Vi har det som mål, men vill hon inte eller om det är alldeles för långt kvar så skiter vi i det, då får hon gå kvar som ridhäst, eller om vi tar föl på hon.
 
Men att hon kommer inte att lämna gården iaf, 
Hon åkte till finland när jag hade fått igång henne första gången (utan min vilja) och hon kom tillbaka, å då köpte jag henne, sedan så insåg jag att jag måste he iväg en av hästarna så jag valde att ha kvar London och sälja henne å efter 5 månader så ville dåvarande köpare inte behålla henne så jag fick henne åter (gratis), jag fortsatte träna och tävla å sedan fick heltidsjobb och hade inte tid att behålla henne, så sålde henne till Linköping.
Och nu fick jag ett sms med frågan om jag ville ha henne tillbaka, å ja vi bestämde för att ta henne åter, (gratis) å med alla dessa odds att jag får henne åter så är det nog så att jag bara ska äga henne, så vi sa nu att nästa gång hon måste "bort" då får hon vandra vidare till dom evigt gröna ängarna, och ingen annan stans, å det är ju i princip det löftet jag har gett London också, samt Sunis.
 
Så nu är London och Yrsa återförenade. <3 
 
 
Hon i bakrunden. 
 
 Hon i bakrunden
 
 
<3
 
 

RSS 2.0