Mat,

Ja, man måste ju tydligen laga mat också. Känns faktiskt lite roligt, har alltid hatat att laga mat, makaroner är gott och går snabbt. Men sedan jag började jobba i vännäs, så har mitt tänk blivit lite annorlunda. :) Så dagen till ära blir det något så kallat kalops alá Linda . Hahah får väl se hure smakar. Jag vill oftast blanda kryddor osv. Idag lyser solen STARKT och snön blänker, å det har inte min kära sambo tänkt på, så jag ska ut och slänga på London huvudskyddet, :) Å i morgon ska vi hämta den andra som kommit till hööks. Ringa Bosse bör jag också göra så att vi får medicin utskrivet. Hovis kommer idag, så ska även försöka gulla med honom om han vill köra lite häst den 15/8 med ett bröllopspar i vagn. HAHA och så får jag se vem han är, sist han var här, så skodde han hästarna, hämta dom ur hagen osv helt själv. jag lämnade ett par skor och hade sedan skorna på hästarna. ha de gött så länge. =)

3/3

5 månader å 12 dagar då jäklar <3 jag är så sjukt taggad så det finns inte att beskriva med ord!  Sen att det är typ ett heltidsjobb att skapa det.
Aja.. 
Idag kom inbjudningskorten iaf.  Men blev fel från deras sida.  Så gör om, gör rätt. Beställde skor från zalando så vi får se.
Klänningen finns ju redan.  slöja är beställ.  Så ja de får bli allt för ikväll :8) 
Godnatt 😍👻🎎🎈🐴🐎🐄⛺♿

RSS 2.0